Jdi na obsah Jdi na menu

Bez silného křesťanského Ruska se svět neobejde

6. 11. 2016

TAK MOMENT, A POZOR PÁNOVÉ (nebo zakuklení neomarxističtí soudruzi? Jako V. Bělohradský a spol??).

Jestliže někdo cituje V. Putina s úmyslem mu uškodit, tak to vychutnáváte jako lahodné víno,

Jestliže někdo cituje jeho jednoznačně pozitivní výroky, které nelze překroutit a zneužít proti němu, žvýkáte je jako šťovík, a označíte je za "ruskou propagandu". Každý, kdo nesouhlasí s (pod)průměrně inteligentními havlisty goebbelsovsky prozpěvujícími svou falešnou písničku a drmolícími vyčichlé mantry na rezivém tibetském mlýnku, je pro Vás "agent Putina". Kdyby se situace ve světě nepodobala Vesuvu před výbuchem, byli byste docela legrační "živočišný druh".. Možná i k smíchu...

Jestliže někdo cituje rádoby demokratické výroky zločinných US neokonů (z nichž Ronald Reagan, podle slov svého ekonomického "mozku" Paula C. Robertse nechal pár uvěznit - sic!) - opět je servilně omíláte od rozbřesku do soumraku...


Ale když někdo DŮVĚRYHODNĚ cituje AMERICKÉ neomarxistické fašisty, tak jste najednou hluší a slepí, zacpáváte si uši, nebo se vymlouváte na selhání svých smyslů?.. Nebo na neprůkazné zdroje.. nebo chybu tisku.. nebo počasí... (přesně jako kdysi bývalí bolševici..)..  Jen abyste nemuseli přiznat PRAVDU?!

Náš jediný Pán + Spasitel Ježíš Kristus takové lidi nekompromisně nazýval "pokrytci, obílenými hroby, plemenem zmijím".

A klasická židovská tradice takové jednání nazývá "CHUCPE" (chlapeček zabije oba rodiče, a pak se posmívá soudci, že ho nemůže potrestat, neboť je sirotek"..)

Proč tedy K(h)ilary Clinton, její viceprezident Kaine (nomen omen, sic !) a celá squadra zločinců usilujících o zničení nejen Ruska a všech cca 300 mil. Slovanů, ale i celé planety ve jménu "svobody a demokracie made in USA" (sic!), nevyhlásí OPAK, to co jasně deklaroval ruský prezident Vladimír Putin již v r. 2008: "NAŠÍM CÍLEM JE VYBUDOVAT SILNÉ KŘESŤANSKÉ RUSKO"?!

 

Václav Prokůpek